Sarat Jeung Kondisi – Pilih Bonus anjeun

Pamaén Anyar Ngan. 30x Syarat Wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Sarat Jeung Kondisi

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • bonus Ieu bakal aktip antara 26th Januari-1st Pébruari 2017 GMT.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrsDeposit a minimum £ 10 jeung meunangkeun 50% deposit cocog bonus nepi ka £ 100 ATAWA deposit leuwih £ 200 tur meunangkeun 10% nepi ka £ 25 di tunai.
  • bonus Ieu ngan manglaku ka total deposit Anjeun leuwih periode promosi.
  • Bonus atawa duit tunai bakal mawa nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited sasuai wagering account.Standard anjeun 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler.
  • dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering.
  • Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Managment cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Sarat jeung Kaayaan Umum panawaran. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.