Sarat jeung Kaayaan Cash leupaskeun

Sarat jeung Coditions:

  • Lima hadiah ti £ 50 bakal disimpen kana akun unggul di 12 beurang Kemis 18 Agustus 2016 (GMT) jeung bakal cirian mimiti giveaway nu.
  • Cash kudu diklaim ku 12pm lohor dina Kemis 25th Agustus 2016 (GMT) ku cara nempatkeun bet kalayan sagala atawa sababaraha kiridit nu.
  • Lamun ku 12pm lohor, akun dileler geus teu wagered dina hiji game online, urang boga hak pikeun mundur jeung ulang pangajén hadiah.
  • Nu hadiah bakal lima bets £ 50 jeung bakal ditarik di beurang Kemis 25th Agustus 2016 lamun maranehna teu ngaku.
  • Hadiah dileler di kiridit tunai.
  • promotion bakal cease di beurang dina Kemis 25th Agustus 2016
  • Pikeun cocog keur entry pamuter kudu geus asup kana akun maranéhanana saprak 1st Maret 2016.
  • Urang cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.