Weekend Promo Terms and Conditions

Syarat sareng katangtuan

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. This bonus will be active between 2nd-4th, 9th-11, 16th-18, 23Rd-25th Juni jeung 30th Juni – 2nd Juli. (BST)
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  4. Deposit a minimum of £10 to get 25 bonus spins on Cleopatra. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code SPINS
  5. A bonus tina 25 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  6. These Spins will be worth 20p and valid on Cleopatra only.
  7. In order to activate the spins players must launch Cleopatra
  8. Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  9. Bonus funds carry a wagering requirement of 30x the sum of your deposit and bonus amount (e.g. £10 deposit + £10 bonus 30= £600) must be met before the bonus and any winnings are converted to capped cash and this and any further winnings become withdrawable.
  10. Or deposit a minimum of £10 to get 100% Match up to a maximum of £100. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code BONUS
  11. This bonus will be active on your first deposit of the promotional period only.
  12. Free spins and Bonuses can take up to 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  13. Winnings earned from the bonus will carry a wagering requirement of 30x the total bonus amount earned.
  14. dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  15. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  16. Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. Bonus funds convert automatically to cash once wagering is complete
  17. Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  18. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Bonus spins remain valid for 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  19. sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  20. Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “profile” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  21. standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  22. Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  23. Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  24. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.